HTML

Budapest Budget

Friss topikok

Archívum

Budapest: Olcsó éttermek, étkezdék, önkiszolgálók

2012.08.15. 10:28 TopBudapestOrg

Hol lehet Budapesten olcsón enni? Jó kérdés, pláne, ha a drágább belvárosban jár az ember. Ebédidőben viszont elég sok jó hely van, sokszor drágább és nívósabb éttermek, ahol tényleg jó kaját lehet kapni olcsó áron. Íme néhány budapesti étterem, étkezde, önkiszolgáló étterem, ahol jót ehetsz és jól is lakhatsz kevés pénzből. A lista korántsem teljes, a helyek többsége csak hétközben van nyitva, hétvégén zárva. Egyelőre csak a belvárosi részekre koncentráltunk, a külvárosi kerületekhez várjuk az ötleteket (és egyébként is). A térkép angol nyelvú, mivel a Top Budapest travel guide oldalra készült, de hamarosan elkészül a magyar nyelvű verziója is. Addig is remélhetőleg segít spórolni Nektek is. Jó étvágyat!
View Budapest Budget Dining Map in a larger map

Szólj hozzá!

Címkék: Budapest Budapest budget Budapest olcsó éttermek Budapesten olcsón enni Budapest önkiszolgáló éttermek Budapesti étkezdék Budapesti étterem kalauz Budapesti ebéd menük Budapest legjobb éttermei Enni Budapest Olcsón jót enni Budapesten Budapest étkezde térkép Budapest önkiszolgáló térkép Budapest budget map Budapest cheap eats Budapest dining guide

A bejegyzés trackback címe:

https://budapestbudget.blog.hu/api/trackback/id/tr254713319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása